Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kaffe och rutiner

Jag dricker mitt kaffe svart numera
har slutat göra saker för nöjets skull,
gör det som tar mig runt

Som svart kaffe som stillar huvudvärken,
rutiner fria från distraktioner är nog allt jag klarar
känner att även de är för tunga vissa dagar

Vissa dagar.

Vissa dagar stirrar jag upp på taket,
matchar röran i mitt huvud med min omgivning
sedan ligger jag bara där och finns

Tills huvudet tjuter för högt för att spela döv,
då drar jag min livlösa kropp till köket
och tar en kopp svart kaffe.




Fri vers av ChampinjonernasChampion
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-04 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion