Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fixt och färdigt

tårarna kryper under ytan
ångesten smyger på

vid minsta

lilla fel



möter hon en

katastrof



inlärt




fixt




färdigt




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-05 21:15



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Här läser jag sorg
2015-08-06

  Lars Hedlin
Mycket bra beskrivit!
2015-08-06

  Ronny Berk
tänkvärd text, ja !
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP