Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta stänk från havet.

Stänk från havet träffar mitt ansikte.
Salta droppar som rinner längst mina kinder.
En kall vind tar tag i mitt hår och kroppen svarar med en rysning.
Men jag stannar kvar där på klippan.
Jag älskar doften av hav, frihetskänslan som sköljer över mig.
En varm jacka läggs över mina axlar.
Du är här hos mig.
Tätt ihop sitter vi där på klippan och ser bort mot kobbar och skär.
Du tar min hand och vi vet det är här vi ska leva och bo.




Fri vers av Angel of love
Läst 466 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-08-06 01:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla du förmedlar i din fina dikt...
2015-08-12

  byggpoeten
Ren romantik! strålar ute en otrolig värme:)
2015-08-09

  erkki
Romantik i ett nötskal. Fint och stämningsskapande!
2015-08-07

  Maria Sundelin VIP
Fint
Kramar
2015-08-06

    Dan Myrbeck
Väldigt bra skildrat om havet och kärleken. Inspirerar mig att skalda några rader:

Utan vardagens krav,
med salta stänk från hav
och augustigrönska,
har man allt man kan önska.
2015-08-06

  louisegirl
Underbar dikt i känsla och värme <3
2015-08-06

  Ljusletaren
Så naturnära och fint/kram
2015-08-06

  Lars Hedlin
Underbara toner av varm innerlig kärlek <3 kram
2015-08-06

    ej medlem längre
Underbar denna ...
2015-08-06

  Tabac VIP
Härligt!
Löööövisch...:)
2015-08-06

  M M Mannheim VIP
En underbar skildring av friheten med naturens alla fantastiska fenomen. En frihet tillsammans i kärlek.
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love