Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord jag skrev till dagens morgonkaffe efter små funderingar över stora frågor.


Det sägs

Det sägs att fallet räddar
på botten finns pärlor av hopp
Det sägs att såren läker
men lämnar sitt ärr på din kropp

Det sägs att tider förändrar
båd människans vän och barbar
Det sägs att allt är förlåtet
men synden består och finns kvar

Det sägs att mitt i det svarta
så lyser ett ljus starkt och klart
Det sägs att där finns en källa
som låter det bli uppenbart

Det sägs att bara jag vågar
att sträcka mig mot detta ljus
Det sägs att då får jag kraften
att resa mig upp ur allt grus

Det sägs att livet är evigt
det kanske är sant, vad vet jag...
Det sägs att allt kan bli bättre
om jag vågar ta steget en dag.




Bunden vers (Rim) av Chlar
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-06 07:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja vi måste våga, fastän det är svårt
2019-04-27

    jesse james
Skön att läsa/jj
2015-08-06

  Jaseph
En skön funderar-dikt som med naturliga rim talar om väsentligheter.
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Chlar
Chlar