Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En psalm till om våra olika gåvor och om vikten att komplettera varandra


Ta din gåva, snälla hjälp mig

Ta din gåva, snälla hjälp mig
Kom och komplettera mig
Jag har inte alls den kunskap
som ju strömmar genom dig

Men jag kan en massa annat
Jag kan sjunga, jag kan ro
Jag kan fila på en brädbit,
även dansa, må du tro.

Men just nu så är det säkert
Att din gåva gör mig hel
Jag kan ingenting om siffror
Varje gång så blir det fel

Om vi hjälps åt här i livet
når vi kanske annan mark
För vi lär oss av varandra,
svagheten görs om till stark

För vi finns ju av ett syfte
även då vi vilsna är
Du och jag - vi är ju livet
och vi två, varandra bär.




Bunden vers (Rim) av Chlar
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-06 16:59



Bookmark and Share


  DominiQueen
WOW!!!
Så fin - många menar på att vi "måste" bli hela för att kunna älska. Då skulle väl fan alla vara singlar :P
Din modell känns mera Kärlek, realistisk, vis och ömsint.
Tack!
Bokmärks.
2015-08-19

  Jaseph
Spännande! En del av formuleringarna här är klockrena! Bra om ömsesidighet och samarbete.
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Chlar
Chlar