Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten orering kring ämnet hierarki


Vad du än har fått för dig

Tillräcklig!
Fantastiskt tillräcklig
Vad du än har fått för dig

Komplett!
Svindlande komplett
Trots alla ordlösa kommentarer

Beredd!
Insatt och beredd
Du märker det snart

Överflödig!
Totalt överflödig
I din värld - men inte i min

Förlåtande!
Tappert förlåtande
Eftersom vi delar världen då och då








Fri vers av Chlar
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-06 14:34



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart, klokt och kärleksfullt, livviktigt :-) Bokmärks.
TACK!
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Chlar
Chlar