Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om himlen. Om att träffa dem vi saknar.


Där är du! Som jag längtat!

Där är du! Som jag längtat!
Så lång tid förutan dig
Våra kroppar oss omsluter
En evighet för dig och mig

Kanske läker tiden såren
Men min saknad har bestått
Alla år och alla minnen
Alla stunder som vi fått

Men nu är vi åter samman
Jag har saknat dig så svårt
Aldrig skiljas vi mer åter
i det liv som nu är vårt.

Här finns mat och goda drycker
Här finns liv och åter liv
Här finns allt vi längtat, önskat
Här finns glädjens tidsfördriv

Som jag önskat att jag vetat
Att den stund jag nu får se
då vi äntligen förenas
och mitt hjärta börjar le

Kom min frände, uti livet
Kom nu njuter vi var stund
Låt all möda bli fördriven
Här i fridens fröjdelund




Bunden vers (Rim) av Chlar
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-06 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chlar
Chlar