Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var tvunget att skrivas...


Hur kan jag längta dig?

Hur kan jag längta dig
som förstörde allt jag är?
Varje andetag
är en hyllning
till det
du aldrig gav mig
och det jag levde för.
Jag gav allt
Du tömde mig
Gratis




Fri vers av Chlar
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-07 21:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känner igen känslan --en livsätare
2019-04-27

    jesse james
Det låter sorgligt/jj
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Chlar
Chlar