Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utkast till en psalmtext


Du följer mig dit ingen annan går

Du följer mig dit ingen annan går
Var dag och stund, så vaksamt nära
Det händer att jag inte målet når
du vill då, i samklang, bördan bära

För Dig är jag den klaraste kristall
Även när jag stundtals trampar fel
Då fångar du mig mitt uti mitt fall
Ur trasighet förvandlas jag till hel

När livet skimrar klart i rosenrött
och ljuset i mitt hjärta strålar klart
Då livets nektar smakar himmelskt sött
du delar glädjen – allt blir uppenbart




Bunden vers (Rim) av Chlar
Läst 464 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-11 08:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Bokmärker!
2015-08-29

    jesse james
Så rofyllt och livsbejakande/jj
2015-08-24

  Päronsplitt
Väldigt vacker stark och lite trösterik psalmtext som tilltalar mitt hjärta. Kraftfullhet visdom och närhetskänsla infinner sig och jag mår riktigt gott av att läsa denna text och jag blir nyfiken på fortsättning och avslut. Tack!
2015-08-14

  mare VIP
Mycket fin!
2015-08-11

  Jaseph
En god känsla. Rimmen klockrena. En stavelse för mycket på sista raden i första versen. Känns ganska bra, fast kanske för rosenrött?
2015-08-11

  Tabac VIP
Härlig text, man kan inget annat än le.
Tack för det leendet!
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Chlar
Chlar