Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkipelag-Haiku


Döda minnen föds 
likt skärvor i viktlös sömn

Lanternan är släckt




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-04-20 01:31



Bookmark and Share


  njila
Det är en oerhört tät haiku, inte ett ord för mycket. Jag känner båten gunga i mörkret. Augustinatt!
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet