Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En psalmtext


Du tror på mig ändå

När själen är så trött, så svag
och mörkret tränger på
När allt är tungt och kraften flyr
Du tror på mig ändå

När jag drar täcket över mig
och inte orkar stå
När gråten finns i allt jag är
Du tror på mig ändå

När jag, för stunden, givit upp
och är så svår att nå
Då oron helt uppfyller mig
Du tror på mig ändå

När jag i livets vind drar fram
och inte alls hör på
De dagar jag betvivlar Dig
Du tror på mig ändå




Bunden vers (Rim) av Chlar
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-06 12:21



Bookmark and Share


    jesse james
Fin text/jj
2015-08-31

  DominiQueen
Underbar, gav den till en vän som har det tufft sedan många år, som jag ALLTID trott på. Jag tror hon blir rörd, hon är så fin, men förstår det inte riktigt själv...
Tack - Bokmärks
2015-08-19

    Lena Söderkvist VIP
Sann tro, inte det minsta dogmatisk. Jag tror på dig.
2015-08-07

  mare VIP
Talande text
fint förmedlat
2015-08-07

    Oprofessionell
Att ha någon som tror på en ändå, oavsett är nog det finaste man kan få. Och i slutändan kanske det som får oss att tro på oss själva. Mycket fint.
2015-08-06

  Jaseph
En härlig psalm/visa/sång med ett gott budskap. Jag gillar verkligen den stående sistaraden i verserna, som vänder på perspektivet. Det handlar inte längre om vår förmåga till tro, det finns någon annan som tror på oss.
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Chlar
Chlar