Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Under mitt skinn

Under mitt skinn
sprattlar fiskar
de leker upp mot urinblåsan

Under mitt skinn
surrar bina
mellan hypofysen och tredje ögat

Under mitt skinn
bor en apa
som hänger och slänger i trädets tarmar

Under mitt skinn
lever skuggan av
en utdöd dinosaurie

Under mitt skinn
fladdrar fjärilar
runt magchakrats rötter

Under mitt skinn
kniper krabbor
runt den axlade leden

Under mitt skinn
spelar ödlan
revbensharpa i morgonstund

Under mitt skinn
kramar björnen
mitt hjärta om våren

Under mitt skinn finns ett zoo
och det är mitt eget

Varför måste jag släppa dem fria…...




Fri vers (Fri form) av Jordkvinnan
Läst 204 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-07 09:37



Bookmark and Share


  Jordkvinnan
Tack :)
2015-08-19

  KattenKin VIP
Vilken annorlunda och helt underbar dikt! Applåder!
2015-08-09

  louisegirl
Tycker om din text, mycket
2015-08-07

  Trädskugga
Text i annorlunda tonart, med smak av flora och örter, ett absolut fokus, med riktigt bra resultat :)
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Jordkvinnan
Jordkvinnan