Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet

Jag söker med famlande steg
efter vad?
Vad finns därute som jag inte har härinne?
Egentligen…..




Fri vers (Fri form) av Jordkvinnan
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-09 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jordkvinnan
Jordkvinnan