Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan

Medicingåvor vill jag ge dig
av tacksamhet är du kommen

Glädjen i att ge förstoras i blanka ögon
som glittrar när du sträcker fram dina händer
för att ta emot...

En befriande känsla infinner sig
Jag fylls av ren, transparent luft som är självklar
att andas in med lungor och buk
och hålla den så länge det bara går...länge, länge
Det smakar sött i munnen och hjärtat
känns... stort...

De säger att tala är silver men att tiga är guld
Jag säger
att kunna ge är månsilver och att kunna ta emot
är solguld...

Av tacksamhet är du kommen...




Fri vers (Fri form) av Jordkvinnan
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-19 18:44



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Ryser när jag läser den. Stark i känsla och ord.
2015-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2015-08-20

  Larz Gustafsson VIP
De som säger att tiga är guld är ofta sådana som är avundsjuka på dem som har talets gåva.
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jordkvinnan
Jordkvinnan