Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt eller fel...

När du säger att du vet
är det du vet
inte min verklighet
Jag vet också
men det jag vet
är inte din verklighet
Ibland finns inget rätt eller fel...




Fri vers (Fri form) av Jordkvinnan
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-09 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jordkvinnan
Jordkvinnan