Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionens slöja

Det finns en slöja
den täcker över allt som vi ser
Igår avtäckte jag den
och jag anade något underbart
Finns det mer än det vi ser?




Fri vers (Fri form) av Jordkvinnan
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-09 08:22



Bookmark and Share


  louisegirl
Ja det tror jag, fast i en annan dimension.
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Jordkvinnan
Jordkvinnan