Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet....

Jag vet att det är bra att förlåta och gå vidare...
Jag vet att det är bra att släppa taget....
Jag vet att det är bättre att tänka positivt i alla situationer....
Jag vet att alla har med sig jobbiga saker i bagaget.....
men när du säger att det var mitt fel att han slog mig....
då hjälper det inte att veta....




Fri vers (Fri form) av Jordkvinnan
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-13 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jordkvinnan
Jordkvinnan