Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris under komposteringens högsäsong.


Kretsloppsberusning

Till en komposteringsfantast i Skövde 
kom långt mer avfall än han behövde 
så han föll på sin post
på sin egen kompost 
all hans biogas honom sövde!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-07 10:36



Bookmark and Share


  limerick
Låt inte denne överambitiöse Skövdebo avskräcka er från att källsortera.
2015-08-13

  limerick
Tack Daniel men fortsätt att källsortera vilket ju dessutom blir allt viktigare i takt med att "Earth Overshoot Day" infaller allt tidigare och redan just har infallit 2015 och att vi dessvärre fortsätter att förbruka jordens resurser i en takt som om vi disponerade 1,6 jordklot!


2015-08-13

  Daniel_78 VIP
näh nu! hädanefter slänger jag allt i en och samma korg!
2015-08-12

  Gunnel Eriksson VIP
Ännu en rolig limerick. Du lever upp till ditt alias.
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick