Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva som vänner; man och kvinna

Visst kan män och kvinnor umgås som enbart vänner. Man slipper köpslagan. Man slipper känslan att alltid behöva vara till lags och att vara attraktiv till utseende, klädsel och prestationer.

Känslan att bara kunna vara och utbyta erfarenheter tillsammans med en person av motsatt kön är enastående. Känslan av att kunna glädjas över den andres framgångar och att kunna känna deltagande när livet känns svårt är mycket värt. Det blir då en ömsesidighet som kan kallas för altruism.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-07 16:57



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
det ses inte alltid med blida ögon om så är fallet, människor får så mycket för sig när en man och en kvinna är vänner..
2015-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Visst kan man det!
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP