Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag minnes värd och vacker

i dag spelar ingenting någon roll för jag är hemma tillfälligt fri
där jag föddes vackra Åkersberga , den fyller mej med glädje och

så många vackra barndoms minnen , jag är verkligen hemma jag
har lagat mat och dansat med min kvinna till John Fogarty vi satt

till samman och formade moln på den vackraste himlen jag sett
i Åkersberga hon såg inte allt jag såg i molnen , men det är ju det

som är det vackra att man formar molnen grundat eter sina egna
erfarenheter och upplevelser och hur man tolkar och upplever dom

med sina egna värderingar och val och minnen , det var jätte roligt
det var en så underbart vacker himmel den slog mej verkligen med

häpnad , som min underbara fästmö med , en helt underbar kväll
fri och med god mat vi hjälptes åt att rensa kantareller , men det finns

så mycket kvar att rensa som är smått även fast jag har rensat sedan
onsdags eftermiddag den dagen var magisk , jag var ute på en sex tim

permission och plockade i Katrineholm och plockade 15 kg gula
kantareller jag har aldrig varit med om dess like i hela mitt liv på

måndag , då ska jag ut och hämta mera , kalla mej girig men i skogen
är jag lika rik som fri dom få tim jag får där är jag mycket tacksam för

för den ger mej åter känslan av liv som i dag utan ett måste




Fri vers av den nakna poeten
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-07 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten