Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ljudkägla -




Säg

Mumla

Nej tala,

det som gnyddes

Tystnaden minskar ofrivilligt



Säg enstavigt

Mumla klarspråk

Tala ohörbart

Ett ord är orubbligt

Sha la la la la la la

Oh yeah yeah yeah

Åh åh åh åh



Kom valfri natt

Mörkret en förstärkare

Vågar det ens viskas

Säg ord

Mumla dialog

Tala stumt



Fönstret mot gatan, öppet

Bruset, klangen av motorer

Utan mikrofon spelas det in

Rop förintar distansen

Skrik när du kommer



Rösten tonas

in,

tonas

ut

















Fri vers (Modernistisk dikt) av theperna
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-02 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna