Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurpläd

Tystnaden lägger en
tjock djurpläd
över bröstet
Orden kittlar därinne
Jag vill säga
Hur underbar du är
Hur elak du kan vara
Mot världen
Dina ögon älskar
Hur kärleken till friheten
Också drabbar mig

Hur du visade
Kärlek till ditt barn
Så jag fick verktyg
För att vandra
Med honom
På ryggen ensam
Mot alla odds
Två krigare
Inga lögner
Inga spel
Ett öppet
Men immunt
hjärta




Fri vers av maia
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-09 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia