Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så är det också för dig som fattas mig ty annars är du ej verkligen den som är ämnad för mig ...


Det existerar ej några undantag ...

... vare sig
i går, imorgon
eller
här och nu idag ,,,

... oavsett vad
när, hur, var ,,,

- Ty är du
den som fattas mig
så finns jag för dig
intill bortom livets
absolut bortre gräns ...

... jämväl
Natt som Dag ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-10 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP