Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror närmare förklaring till det förmedlade innehållet är tämligen överflödigt för mina mer frekventa läsare ... i oktober 2013 när detta flöde tillkom här - Idag känner jag mig sedan ett antal år säker på att hon finns i mitt liv ...


Du ser på mig ...

... och jag
möter din blick ...

Känner hur
din själ värmer mig
Får mig vilja
känna mer närhet
och beröring av dig ...

Jag ser på dig
Hela dig
Låter varje liten
detalj av dig
beröras av mig ...

Tycker om
det du får mig att känna
i varje litet
skrymsle och vrå 
inom hela mig ...

Tycker om
att känna hur 
din blick
och
ditt leende
går på tur
och når ända fram
till det
allra innersta rummet i mig ...

Håller om dig
nära, nära tätt intill
Smeker ditt hår
Kysser din kind
och låter
min blick
och
mitt leende
ta en tur
inom dig ...

Känner hur du 
öppnar dörren
till ditt innersta rum
när jag låter min röst
smeka hela dig
med

- Jag älskar dig ...

Det är sådant här
som får mig
att känna så starkt
inom hela mig
hur mycket
du fattas mig ...

Önskar blott bara
att du,
min älskade kära
vackra, söta, rara
alldeles underbara
redan vore här 
hos mig nu ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-29 01:57



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Så fin! Alldeles varm av att läsa.
2024-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP