Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en liten stor

På ålderns höst
önskar jag imponera med mina färdigheter
i att inte vara vuxen, inte alls det minsta
hur gammal jag än är

det ligger en hund begravd här
i detta land vi stigit upp i
detta monokroma, tysta ställe
här stinker det av förruttnelse

dessvärre klättrar jag inte i träd
för de andra åldringarna tycker inte det är okej
de har förvisso gjort sak i att frysa ut mig
bort till landets kuster

i hamnen dinglar jag med benen
och suckar med ett dån
och väcker liv i ännu äldre ben
som sprattlar till och sparkar någon i baken
i vårt platta vuxenland.




Övriga genrer av E O
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-10 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E O
E O