Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfukt

Täcker gropar
fyller, hjälper
skyddar längre
även hårda toner reduceras
även hårda, trista, ganska täta kluster
löses upp och skjuts iväg.

Hela natten rymmer ärren
alla dagar sväljer spåren
tassar nosar, snubblar tassar
halkar djuret, glider djuret
där vi bor
där på botten där vi rinner.




Fri vers av E O
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-09 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E O
E O