Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=UkekqVPIc2M


Håll om drömmarna

Gå med dina drömmar i handen
så att inte ficktjuven lirkar ut dem

drömmar sitter löst, de hänger på
om du inte tror du dem kan nå

du vet kanske inte var dina drömmar är
du tror du bara kläderna bär!

Du kanske öppnar väskor
och släpper drömmar fria

drömmen lyfter och marken kysser
mot stjärnor dess siluett ej ses

du ser dig omkring och barheten ömmar
för du är helt omringad av andras drömmar.




Fri vers av E O
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-26 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E O
E O