Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplysta tider

Det var då när Titanic gick på bio,
jag var strax över nio.
En ny familjemedlem till oss kom,
hade diskett och cd rom.

Aldrig hade jag klickat på det blå e'et i listan,
men Rose och Jack förde mig till Alta Vistan.
Jag väntade på att den skulle explodera
så mycket att trycka på, jag ville ha mera.

"My heart will go on"
sjöng Celine Dion.
Jag fattade inte, trodde det var Kate Winslet,
men det var en smal och benig äldre kvinna.

Så många illusioner kom rasande ner,
och internet bara ger och ger.
Det har nog påverkat mer än jag vet
det här, imponerande, DelanDet.




Bunden vers av E O
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-17 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E O
E O