Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna

Blinka till den knastrande
tystnad
Öga för svärta och lyssna

Öppna till den envisa havsvåg,
se hur sanden knastrar

Blinka lätt och missa allt,
reflektionerna,
de som lever här hos oss





Fri vers av E O
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-29 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E O
E O