Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembermotiv

Bland svävande guldbruna löv
i en trist och småtät dimma
sågs du genom fönstret,
tidlös och matt, väl sysselsatt,
ta dig snabbt genom ett magiskt motiv.

Det var på jobbet den första november
då en hålig och sumpig nordisk gränd
blev en nöjsam passage, liksom gyllene fin,
och fönstret fritt från fula stänk och gamla prickar.




Fri vers av E O
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-11 20:48



Bookmark and Share


    All my ghosts
Snyggt diktat!

2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

E O
E O