Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskinuelle a la trådånål 2.0

I många år
sköljer vatten under dina händer
fram till dess att tråden äntligen tar slut.

Du lyften foten, öppnar ögonen och inser
att du sinnligen drömt
ty det finns visst ingen söm bakom er.




Fri vers av E O
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-01-17 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E O
E O