Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vändande värme

när allt känns tungt
ingen lust att le

på en sekund
värmen bryter igenom

och inget känns
förlorat

vändande värme
som väcker upp
hoppet inuti




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-10 21:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låter som en fin öm värme som får det att vända så! :) kram
2015-08-11

  Ronny Berk
poesi som förmedlar känslan av hopp, ja !
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson