Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skölj över mig, Tim

Skölj över mig, Tim.
Skölj in i mig och genom mig och gör mig lika ren
som dina ögon.




Fri vers av Ellika
Läst 446 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-10 22:07



Bookmark and Share


  blaite
Love it
2016-01-11

  Leosm
Snyggt!
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ellika
Ellika