Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs och betänk lite mer än blott en gång vad det är jag egentligen förmedlar i detta flöde ...


Det är en väsentlig skillnad ...

... mellan 
att må bättre 
än igår
och 
att ha börjat
vänja sig
vid hur man
för stunden mår ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-10 22:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En känsla jag kan känna igen...tänkvärda ord...
2015-08-12

  Angela Bohlin VIP
Tänkvärda rader... Med flera bottnar!
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP