Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tornado

Jag har en miljon tankar i huvudet
Men det är svårt att få ner dom i skrift

Som en tornado i huvudet
Och själen
Som river upp
Snurrar runt
Ställer till

Känslorna och tankarna är överallt
På gott och ont
Mest gott
Tror jag.




Fri vers av Lolloowh
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-10 23:21



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Phuu!.. jag vet hur det känns min vän.. rena virr varret ibland.. men bara stå på dig..
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh