Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bråvalla 2015


Dada

Första gången vi sågs
Var under bar himmel
På annan ort
Till tonerna av Millencolin

Ett bekymmersfritt liv
Strålande solsken
Sena kvällar, varma nätter

Du tog mig i handen
Och lurade in mig i Moshpit
Till tonerna av Lamb of God
Men skyddade mig med ditt liv

Vi dansade ihop
Till tonerna av Maskinen
Höll om varandra i trängseln

Och kysstes första gången
Till tonerna av Dada Life.




Fri vers av Lolloowh
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-10 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh