Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla dunkel

Karusell i solnedgång
Mörka moln mot
rosa himmel

Starka konturer på
snurrande tankar
Kant mot horizonten

Panorama i rymden
Ljusa prickar av
stjärnklart sinne

Fjärran bergskam
skuggar det innersta
Skydd av natten

© Björn Blomqvist






Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 342 gånger
Publicerad 2015-08-11 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist