Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetiskt

 

Ditt en gång så hårda grepp om min axel har mjuknat

 

 

 

 

 

 

 

 

Trodde att du om någon kunde 

 

 

älska mig

 

Utan känslor.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-11 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose