Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsfylla

Du räddar mig
visst?
För jag älskar dig
beredd att ge dig hela makten
kanske vi får slåss om den
men jag är beredd att ge dig den kampen

Du är mittpunkten
springer snabbt för att hinna ikapp dina fotsteg
vänder allt annat ryggen
hela mitt ursprung

Luften jag andas
tagen ut ur dina lungor
jag återupplivar mig själv för att vara nära dig

Bind mina händer
bär min kropp i dina armar
känner att jag kan dö på den plats där du lämnar mig


Finns inget mer jag vill
önskar
kräver ut ur djupet av alla mina celler
lyft mig från marken
bär mig med dig
in i natten

Jag är metall och sten inombords
kommer alltid vara blod och kniv
barnsben blev formade till gatumörker
inga föräldrar med psyket intakt där jag växte
och inuti hungrar jag efter dig
var allt det jag saknat

Jag förstår människans dolda rum
bakom vardagens masker
jag har dom
lever dom
och lever ut mina behov i din närhet
vi kan aldrig vara normala
jag kan inte vara
jag är det jag är
finns ingen vilja att kbt behandla mina dysfunktioner







Fri vers av SistaOrdet
Läst 243 gånger
Publicerad 2015-12-14 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SistaOrdet