Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En till bacardi

Du vet
när stunden blir förgången
stannar kvar ett tag på näthinnan
tar sakta och avdunstar
stannar kvar med känslan
men jag svär
det börjar kännas som dimma
blandas in i nattens drömmar
blandas ut
faller in tvivel på det där
krigade rakt ut
stannar upp nu
tvekar med fotsteg
känner blixt i hjärtat
tankar som säger mig
att jag rusar mot fältet
för att mötas av ingenting
är du där ännu?




Fri vers av SistaOrdet
Läst 260 gånger
Publicerad 2015-10-12 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SistaOrdet