Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


337.Flödestid uppviglar mig...

...komma in i mig själv...
där avgrundens ögonhåla är hemligt akvarium
med skarpa/svidande/klämmande känslor

de vimlar,svajar framför mina ögon...

FRUKTAN och BEUNDRAN EXCITERAR
DYKA I DENNA BOTTENFRI AVGRUND

reflektion utbrott ultrakänsligt medvetande
bromsar mystisk tankegång
och lätthet av gudomlig enkelhet
fallar in i mig ...

OTYDLIGA TANKAR RITAR
KLAR BILD SOM SVANN.n.n.n
PLÖTSLIGT !
I UNIVERSUMS DISHARMONI...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-12 18:42



Bookmark and Share


  petter rost
En strid, in i dej själv, där ohanterliga, vassa känslor far runt som elaka atomer i avgrundens ögonhåla... en infernoskildring som nästan ställer Dante i skuggan. Men den striden tar dej ändå fram till något av en befrielse
"reflektion utbrott ultrakänsligt medvetande
bromsar mystisk tankegång
och lätthet av gudomlig enkelhet
fallar in i mig ..." även om den äger rum i ett disharmoniskt universum,
d v s den verklighet vi lever i.
En tidsbild och en upplevd situation i den tiden som blir alldeles verklig!
2015-08-14

  aol
Starkt bra och berörande skaldat vännen
2015-08-12

  Ronny Berk
bildrik poesi, ja !
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP