Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Stjärnfall och lätt berusning
med dig en varm sommarnatt
är vad jag vill ha





Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-08-12 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal