Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

Kom kom kommer du ihåg
alla ljusa dar
när allt var klart och rent

när livet var underbart
och ack så enkelt

kom kom kommer du ihåg
när alla var gnistrande
kring nittonhundranittiosex




Fri vers av Neal
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-12 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en minnesvärd tid!
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal