Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Purple Hendrix

Igenom universums vackra blommor jag seglar
känner kärlekens sötma igenom nakna dansande jungfrur
kom med mig sätt din fot på vintergatans gnistrande mantel

låt den kittla dig så du exploderar i ett fanfar av skratt ut i natt






Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-12 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal