Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte var jag ska ta vägen


Droppen

Jag är en droppe som vill förena sig,
Min plats är okänd, även ursprung, så var ska jag falla,
Kanske någonstans i världen eller som tår från ögat,
Eftersom detta tyder på sorg som har huserat sig.




Fri vers av ali2015
Läst 382 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-12 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande text om ensamhet och sorg!
2015-08-25

  Lars Hedlin
Väldigt bra!
2015-08-21

  aol
Bra där vännen
2015-08-19

  Varja Askeland
Riktigt bra!
2015-08-19

  Hanna Mari Wallin
poesi som berör
2015-08-17

    Lena Söderkvist VIP
Bra uttryck för att inte känna sig till freds. Älskar ditt bildspråk. Och här får du en vis äldre dams ord: Du finner din plats, och människorna som vill känna dig kommer att hitta dig. Så funkar det, men inget sker på en dag. Tillåt dig att upptäcka allt som finns! Ta för dig!
2015-08-17

  Gunnel Eriksson VIP
Bra bildspråk.
2015-08-14

    ej medlem längre
Starkt berörande är dina ord.
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015