Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaviatur

När framtidstron är vag
och drömmar sköra,
lagas jag av dina ord
intill mitt öra.

"Vi ses i morgonljuset,
min kära.
När natten flytt,
finns jag ännu nära".

Jag vaknar mitt i ett fall,
min blick blir ordlöst rop.
Jag skriker inte efter hjälp,
när jag landar i ditt leendes grop.

Jag viskar att du fångar mig,
när min ryggrad är
ett klaviatur för dig.
Du lär dig mina takter och oktaver,
spelar högre än
de tankar som skaver.

Din melodi på blonda strängar
på min hjässa.
Drömmar blir sanna i stunder
som dessa.
Hjärtat sjunger
när du vidrör min hud.
Jag passar bäst
inom din famns longitud.

Att se din silverblick
ovanför vackra läppar.
Skapar symfonier
I mitt blodomlopp.
När du finns intill mig
dansar kärlek i min kropp.




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-13 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny