Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spinner runt i gatljus med Radiohead-flickan

Insjunken i mörkgrå klädsel och i Radiohead
du tvinnar sitt hår i passagerarsätet
det du inte kunde kontrollera bär du inom dig
där din rädsla för kärleken dödar den till sist

Vi kör dit solen går ner fortare
där jag kan få göra allt på ett betonggolv,
nedstänkt mer rött stearin från oss

Kyssa dig, prata med dig och hålla din hand hela natten,
under stjärnorna som var våra
allt medans du nynnar Radiohead




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP