Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mycket jagande i samhället, stress, problem, reklam, köpa här o där.....istället för att se hur man bäst når kropp o själ


Hur skall kärleken landa?

Så mycket som glimmar på livets gator,

mot kontrastens vandring på en äng med kor.

Långa köer i stadens glamorösa utbud,

men vid stranden hör jag behagliga fågelljud.

Bilar kör som om det är livets sista dag ,

naturen välkomnar möter med askträden i parad.

Det är fredag då "allt" skall ske med stressens essäns,

men blommans doft och klara färg smeker mina ögons glans.

I allt detta skall kärlek och relation landa,

men, istället vid vassen,  på bryggans slitna planka.......

vi kärleken med visshet kan tanka.   




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-14 15:22



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Vilken härlig dikt! Fin kontrastverkan.
2015-08-15

  aol
Underbar dikt till ett underbart foto,
2015-08-15

    ej medlem längre
Mycket fint, om att se det naturliga och vackra i tillvaron!
2015-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt foto till att börja med...sen håller jag mej själv helst till dina kursiva rader...naturen är underbart ljuvlig för både kropp och själ...
2015-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
Bra, tydliga kontraster.
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell