Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lekens rikedom

Jag köpte en krona
för en krona
och satte den på huvudet

Nu är jag rik




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-14 17:21



Bookmark and Share


  Linil VIP
Underfundig :)
2015-09-04

    ej medlem längre
Härliga rader ...
2015-08-21

  Cadena
Åh ja - så riktigt tänkt och satt på pränt, och även mycket rikt språk i all sin enkelhet och korthet. Ler.
2015-08-21

    GG
Den rikedom man kan se utanför pengar är den bästa :)
2015-08-15

    Lena Söderkvist VIP
Valuta för pengarna. Positivt och smart skrivet.
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande