Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sådant jag ständigt funderar över


maslows behovtrappa

Jag har kommit så högt i maslows behovtrappa, att jag har privilegiet att kunna tänka efter. Tänka efter på allt och inget. Livets orättvisor. Vem som bestämt vad. Vem har bestämt vem som är snygg? Vem har bestämt vem som kan sjunga bra? Vem har bestämt att jag är den mest värdelösa och fulaste personen. Vem har bestämt att jag aldrig kan räcka till? Är allt i min hjärna, är det samhället, eller är det bara evolution? Kommer mina gener dö ut på grund av naturlig selektion, för att jag inte är tillräcklig?




Fri vers av Dorothea98
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-16 00:29



Bookmark and Share


  Amari
Åh, så sorglig text...
Vem som är snygg, eller vacker vill jag hellre säga, ligger fortfarande i betraktarens ögon och hjärta. Detta har vi hört så många gånger, men det stämmer. Någon jag finner vacker, kan andra tycka inte är speciell. Och själv tycker jag att jag är ganska vanlig och något grå, och dessutom med en kropp som är långt ifrån en kropp som får gå en catwalk :-)
Men det har inte mina partners sett. De har sett en vacker kvinna med en kropp de älskat. Och ju mer de lärt känna och älskat mig, ju vackrare har jag blivit. Det är ju så det är för oss alla tror jag. Den man lär känna och tycker om, blir vackrare och finare med tiden. Att man sedan kanske inte håller ihop längre än en tid, är en helt annan sak.
Och sjung på du, man blir glad av att sjunga, och kroppen mår bra.
2015-08-27

    ej medlem längre
Du räcker till! Alltiid!
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Dorothea98
Dorothea98